EtusivuYritysKalustoYhteys
Raijarit Oy on kasvanut vuonna 1995 perustetusta yhden miehen yrityksestä yli 20 henkilöä työllistäväksi kuljetusyhtiöksi. Olemme kasvaneet kannattavasti yli kahdenkymmenen vuoden ajanjaksolla. Panostamme tulevaisuuteen investoimalla uuteen kalustoon tarpeen mukaan ja kuuntelemme asiakkaittemme tarpeita.

Asiakkaitamme ovat suuret logistiikkakumppanit sekä eri alojen yritykset. Kuljetamme rahtia laidasta laitaan, myös leipomo- ja pesulatuotteita, terästä, paperia, huonekaluja, kodinkoneita yms. Kuljetamme rahtia kotimaan lisäksi myös Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Kuljetuspalveluiden lisäksi tarjoamme myös kuriiripalveluita. Kuriiripalveluissa käytämme tarpeen mukaan kuorma-autoa, joten myös esim. kuormalavojen tai rullakkojen toimitus onnistuu ongelmitta.

Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat asiakastyytyväisyydestä päivittäisellä toiminnallaan. Pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat meille tärkeitä. Haluamme pitää asiakkaistamme huolta ja toimia yhdessä. Toimintamme tukee ja auttaa asiakkaitamme menestymään myös tulevaisuudessa.

                 
     Renault T-480     YHTEYSTIEDOT:
Puh: 0400 - 586 131
kuljetuksetraijarit.fi

Raijarit Oy
PL 67
90101 Oulu

Toimitusjohtaja:
Esa Koskiniemi
Puh: 040 - 726 8894
esa.koskiniemiraijarit.fi